تاریخ انتشار: 10 آگوست 2015 - از سراسر ايران

لزوم همکاری هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی با شهرداری / سرپرست شهرداری کرمان پرانرژی و باتجربه...

پایگاه خبری روابط عمومی شهرداری ها -

استاندار کرمان در بررسی وضعیت ساخت تقاطع‌های غیرهم‌سطح شهر کرمان :
لزوم همکاری هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی با شهرداری / سرپرست شهرداری کرمان پرانرژی و باتجربه

وضعیت پیش‌رفت پروژ‌های ۹‌گانه‌ی قرارگاه خاتم در کرمان بررسی شد.
با حضور استاندار کرمان، معاون عمرانی استاندار، رییس شورای اسلامی شهر کرمان، سرپرست شهرداری کرمان و مدیرعامل موسسه‌ی شهید رجایی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا، وضعیت ساخت تقاطع‌های غیرهم‌سطح شهر کرمان و مطالعه‌ی متروی کرمان مورد بررسی قرار گرفت.
استاندا کرمان در این نشست با بیان این‌که مهندس بابایی سرپرست شهرداری کرمان، فردی جوان، باتجربه و پای کار است، گفت: با همت شورای اسلامی شهر و شهرداری کرمان و با حضور قرارگاه خاتم، شهر کرمان در آینده‌ای نزدیک متحول خواهد شد.
علی‌رضا رزم‌حسینی افزود: ان‌شا‌‌ءالله با انرژی جوانی مهندس بابایی سرپرست شهرداری، تجربه‌ی آقای مؤیدی رییس شورا و همت سایر اعضای شورا، پروژه‌های شهر کرمان با سرعت اجرا شوند.
وی از مجموعه‌ی قرارگاه خاتم نیز به‌عنوان یک برند بسیار معتبر در کشور نام برد و با اشاره به برخی مشکلاتی که در مسیر اجرای پروژه‌ها از جمله تقاطع‌های غیرهم‌سطح شهر کرمان قرار دارد، تصریح کرد: حیف است سرعت کم‌‌نظیر قرارگاه خاتم در اجرای پروژه‌ها، به‌دلیل گرفتار شدن در پیچ‌و‌خم‌های اداری گرفته شود.
وی از دستگاه‌های اجرایی از جمله آب و فاضلاب، برق، گاز و مخابرات خواست نهایت هم‌کاری را با شهرداری کرمان و قرارگاه خاتم برای سرعت بخشیدن به اجرای پروژه‌های شهری داشته باشند.
رزم‌حسینی افزود: مجموعه‌ی قرارگاه خاتم متعلق به نظام است و قطعاً با تجربه‌ی بسیار گران‌بهایی که در اجرای پروژه‌ها دارند، از هرگونه کوششی برای بهبود وضعیت ترافیکی شهر کرمان دریغ نخواهند کرد.
استاندار کرمان خطاب به بابایی سرپرست شهرداری کرمان نیز گفت: شهرداری، مجموعه‌ای خدماتی است که به‌طور مستقیم با مردم در ارتباط است؛ بنابراین، باید در راستای خدمت‌رسانی بیش‌تر به مردم تلاش کنید.
وی افزود: شهردار کرمان باید علاوه بر تعهد و تخصص، ریسک‌پذیری نیز داشته باشد تا بتواند پروژه‌ها را با قوت و سرعت به پیش ببرد.

چاپ چاپ