به گزارش روابط عمومی شهرداری لار

هدیه گلهای خنده هنرجویان نوجوان فرهنگسرای مرتضوی به معلولین ذهنی لارستان...

تاریخ انتشار: 15 آگوست 2015 - از سراسر ايران
پایگاه خبری روابط عمومی شهرداری ها -

هنرجویان نوجوان فرهنگسرای مرتضوی وابسته به حوزه فرهنگی – اجتماعی شهرداری لار، یک روز شاد و به یاد ماندنی را برای عزیزان تحت پوشش مرکز توانبخشی معلولین فجر لارستان به ارمغان آوردند.
، در یک صبح گرم تابستان هنرجویان دوره آموزشی موسیقی کودکان فرهنگسرای مرتضوی بر آن شدند تا دلی را شاد کنند. این نوجوانان پاکدل و مهربان بهترین کار را در این دیدند تا به مرکز توانبخشی معلولین رفته و دقایقی را در آنجا به اجرای برنامه بپردازند.
همه با هم عزم خود را جزم کرده و به همراه مربی مربوطه، اولیا و مسولین فرهنگسرا به این مرکز رفتند و با اجرای چندین برنامه گروه نوازی، خنده را به این گلهای پاک که بهترین دوران زندگیشان را در این چاردیواری سپری می کنند، هدیه دادند.
آری، کاش همه آنجا بودند و به چشم خود می دیدند که وقتی برنامه ها یکی پس از دیگری اجرا می شد، آن عزیزانی که دست تقدیر بهترین روزهای زندگی را از آنان گرفته و در یک مکان دور هم جمع کرده است چگونه کف می زدند و از شادی سر از پا نمی شناختند. کاش بودند و می دیدند چگونه قطره های اشک از چشمان آنانی که نظاره گر برنامه بودند، جاری بود.
آری، اگر کمی دلمان را از دنیای مادی رها سازیم و بدور از آن روزمرگی هایمان به فکر شاد کردن دلی باشیم، آخرتمان را به این دنیای خاکی و فانی نخواهیم فروخت.

روابط عمومی شهرداری لار – سید کامران علوی

چاپ چاپ