دکتر اسماعیل قدیمی مشاور رسانه ای بانک انصار در مراسمی که در روز ۲۵ مرداد در سالن همایش های بانک انصار برگزار شد، گفت: هرنظام اطلاع رسانی ای چه در سطح کلان جامعه و چه در سطح سازمانها و شرکتها، متکی به روابط عمومی و روزنامه نگاری است. وی در ادامه افزود: البته بی تردید توسعه روزنامه نگاری محصول توسعه اقتصادی در قالب نظام بازار است و بدون همکاری سیستمتیک این دو سامانه، اطلاع رسانی ناکارآمد خواهد بود. وی سپس با اشاره به سیر تاریخی شکل گیری این دو حرفه افزود: رقابت، مادر پیشرفت کشورهای صنعتی است و این کشورها در سالهای آغازین سده بیستم با میدان دادن به متصدیان روابط عمومی و خبرنگاران رسانه ها، پیشرفت این دو حرفه را میسر کردند.
قدیمی در ادامه وظیفه اصلی رسانه های همگانی را ارتقای سطح آگاهی های عمومی و تخصصی اقشار مختلف جامعه دانست که روزنامه نگاران و مسئولان روابط عمومی به خوبی از عهده آن برآمدند و سبب شدند تا نشاط لازم به میدان رقابت وارد شود و همه خلاقیت های آن دوره مرهون فضای رقابتیای است که توسط مطبوعات به وجود آمد و روابط عمومی ها مطالب لازم را در این زمینه فراهم کردند.
مشاور رسانه ای بانک انصار آنگاه به تحول جدی در عرصه اقتصادی و مالی کشور اشاره و تأکید کرد که در ایران برای نخستین بار در عرصه مالی و بانکی فضای رقابتی ایجاد شده واین نکته حایز اهمیتی است که اگر اصحاب جراید، روابط عمومی ها و صاحبنظران آن را درک نکنند، مانند گذشتگان متهم به غفلت خواهند شد.
وی سپس باردیگر به مقوله رقابت به عنوان بستر پیشرفت پرداخته و افزود: تمام تئوری های علوم اجتماعی، رقابت را مادر خلاقیت، نوآوری و پیشرفت جوامع می دانند. خوشبختانه این فضا در حال حاضر در بانک های خصوصی ایجاد شده و هم اکنون بنگاه های مالی و بانک ها برای نفوذ در افکار عمومی به دنبال فرصتی هستند که روابط عمومی ها و روزنامه ها و رسانه ها برایشان ایجاد کنند. وی اضافه کرد: در این برهه حساس تاریخی روابط عمومی ها و رسانه ها باید به کسب آمادگی برای مدیریت این فرصت بپردازند و مبتنی بر استانداردها و ارزش های خبری وفعالیت های سیستماتیک نهادینه شده و اثربخش به تولید مطالب قابل استفاده افکارعمومی بپردازند.
قدیمی درادامه، متصدیان روابط عمومی را سربازانی خواند که می توانند قلم ها و قدم های خود را به کار برده و از این فرصت طلایی استفاده کنند تا همه حوزه های اقتصادی کشور در کنار بانک ها رقابت پذیری را تجربه کنند. وی تاکید کرد: باید دست به دست هم بدهیم و در سال همدلی و همزبانی، همدلانه برای استفاده از این فرصت کار کنیم و افکار عمومی را نسبت به مشارکتشان در توسعه اقتصادی کشور بیدار کنیم و کاری کنیم که نسل های آینده از این جهت از ما تشکر کنند. پس انتظار این است که از فردای این همایش، همکاری ما با اصحاب رسانه به شکل بهتری ادامه یابد.
مشاور رسانه ای انصار در پایان به ذکر شاخص هایی پرداخت که بانک انصار موفق شده است مقام نخست را در آن ها به دست آورد. وی در اینخصوص افزود: بانک انصار در ۱۲ شاخص در بین بانک های کشور رتبه اول را دارد. این شاخص ها عبارتند از شاخص سپرده ریالی پس انداز، سپرده ریالی دیداری، ترکیب سپرده گذاری، منابع و حجم قرض الحسنه، تراکنش از طریق فناوری وایرلس، بازده حقوق صاحبان سهام، کاهش مطالبات معوق، شفافیت در معاملات بورسی، قیمت سهام، شاخص کل، بازده صنعت بانکداری و سلامت اداری.
به نقل از انجمن روابط عمومی