انتخاب زابل بعنوان دومین شهر پایلوت ملی طرح توانمند سازی سکونتگاههای غیررسمی و بازآفرینی پایدار شهری
شهردار زابل گفت:

انتخاب زابل بعنوان دومین شهر پایلوت ملی طرح توانمند سازی سکونتگاههای غیررسمی و بازآفرینی پایدار شهری...

تاریخ انتشار: 22 آگوست 2015 - اخبار, اخبار شهرداری ها
پایگاه خبری روابط عمومی شهرداری ها -

زابـل به عـنـوان دومین شهر پایلوت طرح توانمند ســازی سکونتگاه های غیررسمی و بازآفرینی پایدار شهری در سطـح کشـور معرفــی شد.

تفاهم نامه ای بین شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهـری ایـران و شهـردار زابل در وزرات راه و شهر سـازی امضـا شد که به موجب این تفاهـم نامـه زابـل به عنوان دومـین شهر پایلوت مـلـی طــرح توانمند سازی سکونتگاه های غیررسمی و بازآفرینی پـایـدار شهـری در سطح کشور انتخـاب شـد.
حمید رضا نوری شهردار زابل در گفتگویی اظهار داشت: به موجب تفاهم نامه ای که با امضای دکتر مجید روستا عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی عـمـران و بهسازی شهـری ایران ٬ نریمان مصطفایی مدیر کل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری، دکتر باقر کرد معاون هماهنگی و امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان٬ مسعود مالکی مدیرکل راه و شهرسازی استان٬ هوشنگ ناظری فرماندار و حمید رضا نوری شهردار زابل منعقد گردید، زابل رسما به عنوان دومین شهر پایلوت ملی طرح توانمند سازی سکونتگاه های غیررسمی و بازآفرینی پایدار شهری در سطح کشور انتخاب شد که به موجب آن شاهد تغییرات عمده ای در بهسازی و نوسازی شهری و محله های هدف زابل ایجاد خواهد شد.
شهردار زابل در ادامه افـزود: حاشیه نشینی یکی از معضلات اجتماعی در شهر زابـل است که باتوجه به خشکسالی های مداوم در حوزه سیستان در چند سال اخیر حاشیه نشینی رشد چشمگیری داشته است. در سطح شهر زابل محلات هدف و حاشیه نشینی بسیاری وجود دارد که وسعت آن پانصد هکتار می باشد که در حاضر ۵ منطقه باتوجه به بحران ها و معضلاتی که وجود دارد به عنوان الویت اول کاری با وسعـت ۷۰ هکـتار شناسایی و براساس آن برنامه ریزی شده است که ان شالله مابقی محلات هم در الویت بعدی این طرح ملی وجود دارد .
نوری در ادامه بیان کرد: اجرای شدن طرح توانمندسازی و بازآفرینی پایدار شهری در زابل یکی از اقدامات بزرگی است که باعث می شود تغییرات عمده ساختاری را در سطح شهر زابل و بافت های فرسوده و حاشیه شهر ایجاد گردد.
وی تصریح کرد: با انتخاب زابل به عنوان دومین شهر پایلوت ملی سکونتگاه های غیر رسمی جلسه ستاد ملی بازآفرینی پایدار شهری دهم شهریور ماه با دستگاه های اجرایی در تهران برگزار خواهد که در این جلسه استاندار سیستان و بلوچستان یا معاون عمرانی استاندار ٬ مدیرکل راه و شهر سازی ٬ فرماندار و شهردار زابل هم حضور خواهند شد.
در سطح شهر زابل ۵ منطقه محله اسلام آباد ، حسین آباد ٬ هیرمند شمالی ٬ روستای سرحدی ٬ بافت شرقی سه قلعه و محمد آباد بنجار به عنوان سکونتگاههای غیر رسمی شناسایی گردیده است کــه بر اساس آمار سال ۱۳۹۰ در این محلات جمعیتی بیش از ۲۰ هزار نفر زندگی می کنند.

چاپ چاپ