در طرح جهادی منطقه 4:

۳۷۰۰۰ متر ازقنوات و مسیلها لایروبی و پاکسازی شد

تاریخ انتشار: 23 آگوست 2015 - اخبار, اخبار شهرداری ها
پایگاه خبری روابط عمومی شهرداری ها -

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ از اجرای طرح جهادی لایروبی و پاکسازی قنوات در سطح محدوده منطقه به طول ۳۷۰۰۰ متر خبر داد و گفت: در راستای جلوگیری از احتمال آبگرفتگی ، کانال ها و مسیلهای منطقه لایروبی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ حمید ناصحی با اعلام این خبر افزود: همزمان با اجرای طرح جهادی در منطقه و در راستای جلوگیری از احتمال آبگرفتگی ، مانداب و گل و لای در کانال ها ، انهار ، منهول ها و کانیوها و در نهایت تصاعد بوی بد ناشی از آن ، لایروبی و پاکسازی انهار در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: این طرح به مدت دو ماه از خرداد ماه آغاز شد و طی آن ۶۸۰۰ مورد از حوضچه ها لایروبی و ۳۷۰۰۰ متر از انهار روبسته،کانال ها و قنوات پاکسازی شد.
ناصحی با اشاره به مشارکت و همکاری شهروندان در این طرح افزود: مشارکت جدی شهروندان در عدم تخلیه زباله و نخاله های ساختمانی در انهار باعث جلوگیری از آبگرفتگی در زمان بارش باران می شود.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه در پایان مشکل آبگرفتگی و ساماندهی آب های سطحی را مهم ارزیابی کرد و این مهم را از اولویت هایی دانست که از سوی مدیریت شهری تاکید زیادی بر آن شده است و می بایست با اجرای آن در منطقه در حفظ آسایش و تردد شهروندان پیشقدم شویم.

پیمان ضیایی
مدیر روابط عمومی

چاپ چاپ