شهردار منطقه ۹ : آموزش شهروندی تکلیف نظام است

شهردار منطقه ۹ : آموزش شهروندی تکلیف نظام است

پایگاه خبری روابط عمومی شهرداری ها -

شهردار منطقه ۹ در نشست مدیران و مسئولان آموزش های شهروندی مناطق ۲۲ گانه که با حضور مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران برگزار شد ، گفت: آموزش شهروندی تکلیف نظام است و همه ارگان ها و سازمان ها باید نسبت به مسایل فرهنگی دغدغه داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۹ ، سیدعلیرضا حسینی در این نشست با اشاره به اهمیت آموزش شهروندی و تبدیل شهرنشینی به شهروندی گفت: برگزاری جشنواره مشکات توانسته تا حدی حس شهروندی در شهروندان تهرانی را تقویت کند و با تجربه سه دوره قبلی ، قطعا دوره چهارم پربارتر و موفق تر خواهد بود.
وی تصریح کرد: شهرداری تهران با ورود به مدارس پایتخت و تشکیل مدارس هیئت امنایی و ارائه آموزش های شهروندی گام موثری در این راستا برداشته و راه تبدیل به شهروند شدن نیز هموار شده است.
حسینی با بیان اینکه خوشبختانه امسال شعار اصلی مشکات چهارم ” آسمان آبی ، زمین پاک ” است نیز اذعان داشت: شهروندان باید نسبت به محیطی که در آن زندگی می کنند تعلق خاطر داشته و با توجه به وجود سراهای محله در مباحث و موضوعات محله خود وارد شوند و در ارتقا کیفیت زندگی خود تاثیرگذار باشند.
وی ابراز امیدواری کرد: چهارمین دوره مشکات چهارم با مباحث کمپین آسمان آبی ، زمین پاک بتواند زمینه های ارتقا فرهنگ ترافیکی و احترام به خط سفید و اهمیت بیش از پیش مدیریت پسماند و تفکیک پسماند از مبدا را در شهروندان نهادینه کند.
در ادامه این نشست ، ابوالفضل رفیع مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران ضمن تقدیر و تشکر از مهندس حسینی شهردار منطقه و دغدغه وی نسبت به مسایل فرهنگی و راهبری مناسب در این خصوص نیز گفت: امسال جشنواره مشکات چهارم با شعار آسمان آبی ، زمین پاک برگزار می شود و موضوعات جشنواره با این محوریت در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به تاکید شهردار تهران در خصوص مباحث فرهنگی و تعامل مناسب شهرداری با آموزش و پرورش گفت: در شورای راهبردی شهرداری تهران به مهمترین موضوعات فرهنگی شهر تهران پرداخته می شود و آموزش شهروندی همواره یکی از موضوعات مهم در چند سال اخیر بوده است.
رفیع به هماهنگی خوب و مناسب با آموزش و پرورش اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر این مشارکت در سطح بالایی است و محور فعالیتهای خود را باید با آموزش های شهروندی دنبال کنیم.
وی در خصوص برگزاری جشنواره مشکات گفت: با توجه به تجربه سه سال گذشته و شناسایی نقاط ضعف و قوت ، قطعا با روحیه تعاملی در درون سازمان و هماهنگی با مدارس و مساجد این جشنواره با کیفیت بیشتری برگزار خواهد شد.
مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران تاکید کرد: آموزش پیرامون مباحث فرهنگی در جامعه و بالا بردن سطح آگاهی شهروندان وظیفه ما بوده و جشنواره مشکات باید اثرگذارتر باشد تا در شهر خدمات بیشتری ارائه شود.

چاپ چاپ