به مناسبت هفتم مهرماه که به روز آتشنشانی و خدمات ایمنی

ایستگاه نقاشی کودک آتشنشان درایستگاه آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری فاضل آّباد بر پا گردید...

پایگاه خبری روابط عمومی شهرداری ها -

به مناسبت هفتم مهرماه که به روز آتشنشانی و خدمات ایمنی نام گذاری گردیده است، به همت روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فاضل آباد و همکاری واحد آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری، ایستگاه نقاشی کودک آتشنشان درایستگاه آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری فاضل آّباد با حضور کودکان پیش دبستانی مهدهای کودک شهرفاضل آباد برگزار گردید.
در این مراسم که شهردار ، ریاست و اعضای شورای اسلامی شهر ، ریاست کمیته امداد وبهزیستی شهر فاضل آباد حضور داشتند.کودکان و نونهالان ضمن کشیدن نقاشی با موضوع آتشنشانی ، با وسائل وملزومات اطفاء حریق و آتشنشانی آشنا شدند .
آقای دیلم کتولی ریاست محترم شورای اسلامی شهر فاضل آباد در این مراسم ضمن عرض تبریک ولادت امام علی النقی (ع) و عرض تسلیت حادثه منا، این روز را به آتشنشانان گرامی و خستگی ناپذیر تبریک گفته و نکاتی را در خصوص رعایت مسائل ایمنی برای کودکان و مربیان آنها بیان نمودند.
در پایان این برنامه مامورین آتشنشانی مانور کوچکی هم از اطفاء حریق برای کودکان اجرا نمودند. شایان ذکر است که شهردار و ریاست محترم شورای اسلامی شهر در حاشیه این مراسم با کارت هدیه ازآتشنشانان تجلیل به عمل آوردند.

چاپ چاپ