به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی بهشهر نشست هفتگی شهردار با مسئولان واحدهای ستادی با عنوان قبلی نشست ِ صبحانه کاری در دفتر حمیدآزموده شهردار بهشهر برگزار گردید
حمیدازموده شهردار بهشهر در این دیدار با اعلام اولتیماتوم جدی به مسئولان واحدهای ستادی اذعان داشته است که :
تمام مسئولان با تمام قوا مشغول فعالیت هستند اما این حرکت برای ما رضایت بخش نیست چرا که لوکوموتیو پر قدرت شهرداری به نیرو و سرعت بیشتری نیاز دارد.
شهردار بهشهر با تاکید بر تکمیل پروژ های سال جدید ادامه داده است که:
نظر به توسعه و گسترش فعالیتهای شهرداری و افزایش مراجعات شهروندان در مباحث و مشکلات عدیده شهری و به منظور ایجاد رفاه و آسایش برای شهروندان ، الگو برداری از پروژه های عمرانی سایر شهرها می تواند زمینه را برای اجرای طرح های عمرانی و زیبا سازی ایده آل فراهم کند و یقینا برای اجرای موفق طرح های عمرانی تبادل نظرات کارشناسی و بهره گیری از آیتم های برتر پروژه های موفق بسیار مهم و جزئ لاینفک است .
آزموده با تاکید بر اینکه تجربه های موفق عمرانی ، توسعه شهری را به دنبال دارد تاکید داشته است که:
اهمیت نحوه مدیریت پروژه های عمرانی و دقت عمل در سرعت و پیشرفت عملیات بسیار مهم بوده و در پایان ِ نیمه اول سال جدید پروژه های سی ان جی، کمپوست،مسیر دوچرخه سواری، ساختمان شماره ۲ شهرداری ، تجهیز پارکها ، زیرگذر راه آهن ،شروع عملیات پارکینگ طبقاتی و نیمی از احداث عملیات تغییر مسیر سیل بند کوهی خیل و سالن آمفی تئاتر باید به اتمام برسد .
روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی بهشهر

اولتیماتوم شهردار بهشهر در سومین نشست فعالیت عمرانی لوکوموتیو شهرداری به سرعت بیشتری نیاز دارد...
پایگاه خبری روابط عمومی شهرداری ها -