آیین تودیع و معارفۀ سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری کرمان، مشاور اجرایی شهردار و سرپرست شهرداری منطقه سه شهر کرمان، با حضور شهردار کرمان و مدیران شهرداری برگزار شد.
به گزارش کرمانآنلاین، در این جلسه شهردار کرمان از زحمات مستمر و ارزشمند «ایمان سیفالهی»، سرپرست پیشین معاونت خدمات شهری شهرداری کرمان تشکر کرد و گفت: در دورۀ فعالیت ایشان، اقدامات مهم و تأثیرگذاری ازجمله راهاندازی مرکز آموزش آتشنشانی، پیگیری برای انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در جهت بهینهسازی فضای سبز بلوار «جمهوریاسلامی» و پیگیری برای راهاندازی کارخانه بازیافت انجام شد.
سیدمهران عالمزاده با اشاره به تجربۀ «مهندس سیفالهی» در زمینه فضای سبز و انجام اقدامات مهم با در نظر گرفتن اقتصاد مقاومتی در حوزۀ سیما و منظر، دغدغۀ اصلی خود را نگهداری و توسعۀ فضای سبز دانست و تأکید کرد: برای انتخاب سرپرست جدید معاونت خدمات شهری، این مبحث را در نظر گرفتم تا فردی با تجربه و صلاحیت انتخاب کنم.
شهردار کرمان با بیان اینکه شهرداری منطقه سه در حوزه فضای سبز و ساختِ پارکها، عملکرد بهتری نسبت به سایر مناطق داشته است، انتخاب «رامین امیرمداح» شهردار سابق منطقه سه برای سرپرستی معاونت خدمات شهری شهرداری مناسب دانست.
عالمزاده افزود: تعامل در حوزۀ خدمات شهری نسبت به سایر حوزهها بیشتر است؛ بنابراین، ضرورت دارد شهرداران مناطق ارتباط و همکاری خود را با معاونت خدمات شهری افزایش دهند.
شهردار کرمان نیروی انسانی را سرمایۀ اصلی هر سازمان دانست و با بیان اینکه سرمایهگذاری در این زمینه بسیار ارزشمند خواهد بود، تأکید کرد: با توجه به نزدیکشدن به روزهای پایانی سال و بالا بودن حجم کار و دغدغۀ مردم برای رفع نیازها، لازم است مدیران شهرداری در خارج از ساعات اداری نیز فعالیت مستمر داشته باشند.
شهردار کرمان افزود: فعالیت مستمر مدیران و پاسخگویی به مردم، در بازنگری من برای انتخاب مدیر، تأثیر زیادی خواهد داشت.
در ادامۀ این جلسه، مشاور اجرایی شهردار و سرپرست پیشین معاونت خدمات شهری شهرداری کرمان با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در شهرداری کرمان در حال پیگیری است، گفت: در دوران کاری خود سعی کردم با همراهی شهردار کرمان، همکاری سایر مدیران و کارگران زحمتکش شهرداری، عملکرد مطلوبی داشته باشم.
ایمان سیفالهی ضمن تشکر از شهردار کرمان بهواسطه اعتماد و پشتیبانی، و تشکر از شهردارن مناطق برای همکاری در دوران سرپرستی خدمات شهری، از عملکرد مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری بهدلیل انعکاس بهموقع اخبار حوزۀ خدمات شهری و عملکرد سایر حوزههای شهرداری قدردانی کرد.
سرپرست جدید معاونت خدمات شهری شهرداری کرمان و شهردار پیشین منطقه سه شهر کرمان نیز با اشاره به حُسن ظن شهردار و اعتماد ایشان به وی افزود: شهردار کرمان همواره پشتیبان و همراه مدیران شهرداری بودند و تمام تلاش ایشان برای ادامۀ کار در روزهای باقیمانده از دوران مدیریت شهری، موجب دلگرمی است.
رامین امیرمداح افزود: حوزۀ فعالیت خدمات شهری، بدون پایان و مستمر است و با مردم ارتباط مستقیم دارد.
اسماعیل جهانشاهی، مدیر حراست شهرداری کرمان نیز با تأکید بر اینکه ارزیابیکنندۀ نهایی عملکرد مدیران خداوند است، گفت: بارها شاهد فعالیت مداوم و دغدغۀ حوزۀ معاونت امور شهر بودهام و اعتقاد دارم این حوزه باید تلاش مضاعف داشته باشد؛ زیرا بازتاب اقدامات این حوزه در شهر کاملاً مشخص است.
محمد جهانشاهی، معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری نیز داشتن هدف و قدم نهادن در مسیر آن و پشت سر گذاشتن سختیهای راه برای رسیدن به هدف را ارزشمند دانست و افزود: امیدوارم بهزودی شاهد فضای پویاتری در شهر باشیم.
لازم به ذکر است؛ در پایان این جلسه طی احکامی جداگانه ازسوی شهردار کرمان، «ایمان سیفالهی»، بهعنوان «مشاور اجرایی شهردار کرمان»؛ «رامین امیرمداح»، بهعنوان «سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری کرمان» و «علی منظری توکلی»، بهعنوان سرپرست شهرداری منطقه سه شهر کرمان منصوب شدند.
مدیرعامل بنیاد خیریه بناهای ماندگار شهرداری کرمان خبر داد:
مشارکت شهرداری در ساخت مرکز فرهنگی برای مهاجران خارجی مقیم کرمان
مدیرعامل بنیاد خیریه بناهای ماندگار شهرداری کرمان از مشارکت شهرداری در ساخت مرکز فرهنگی برای مهاجران خارجی مقیم کرمان خبر داد.
به گزارش کرمانآنلاین، علی زادهکافی با اشاره به درخواست ادارهکل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری کرمان، برای اختصاص زمین جهت ساخت مرکز فرهنگی برای پناهندگان و مهاجران خارجی گفت: شهرداری کرمان با واگذاری زمین و مشارکت در پرداخت هزینۀ صدور پروانۀ ساختمانی در ساخت این مرکز فرهنگی مشارکت خواهد کرد.
وی از موافقت شورای اسلامی شهر کرمان برای مشارکت شهرداری در ساخت این مرکز خبر داد و گفت: مرکز فرهنگی ویژۀ پناهندگان و مهاجران خارجی، توسط سازمانهای مردمنهاد بینالمللی که ازسوی ادارهکل امور اتباع خارجی استانداری کرمان انتخاب میشوند، ساخته خواهد شد.
مدیرعامل بنیاد خیریه بناهای ماندگار شهرداری کرمان همچنین بیان کرد: ازسوی معاون حملونقل و امور زیربنایی شهرداری کرمان پیشنهاد شد برای جایگزینی حملونقل پاک در راستای کاهش آلودگی هوا، ترافیک و توسعه شهری سالم، از طریق خیران اقدام شود.
زادهکافی افزود: در صورت موافقت خیران برای ساخت مسیر دوچرخهسواری ایمن، آرام و دور از استرس برای شهروندان، میتوان از این ظرفیت استفاده کرد.
وی ادامه داد: به این منظور ازسوی شهردار کرمان با شورای اسلامی شهر مکاتبه شده که منتظر اعلام نتیجه هستیم.
مدیرعامل بنیاد خیریه بناهای ماندگار شهرداری کرمان در ادامه، به واگذاری ملک نیمهسازی به «انجمن حمایت از معلولان کمتوان ذهنی یاسین»، بهمنظور ساخت «مجتمع رفاهی آموزشی دختران کمتوان ذهنی» در خیابان «میرزاآقاخان» اشاره و بیان کرد: این ملک نیمهساز توسط «انجمن حمایت از معلولان کمتوان ذهنی یاسین» تکمیل خواهد شد و مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
زادهکافی همچنین از پروژۀ ساختِ ساختمانِ «انجمن نابینایان استان کرمان» واقع در بلوار «هزار» (پارک جنگلی شهید باهنر) بهعنوان یکی از پروژههای بزرگ و در دست اقدام بنیاد خبر داد و گفت: این مرکز در حال ساخت است و علیرغم مشکلات اقتصادی، از پیشرفت فیزیکی مطلوبی دارد.
وی مشکلات اقتصادی ناشی از بروز شیوع ویروس کرونا و تحت تأثیر قرار گرفتن پروژههای عمرانی را اجتنابناپذیر دانست و گفت: بر این اساس هیأت مدیره بنیاد خیریه بناهای ماندگار بهمنظور حمایت از خیران طرف قرارداد، با افزایش ششماهۀ سقف مدت قراردادها موافقت کرده است.
مراقب قاتل خاموش باشیم
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان در خصوص احتمال گازگرفتگی در فصول سرد سال هشدار داد.
به گزارش کرمانآنلاین، رضا میرزایی از شهروندان خواست بررسی وسایل گازسوز توسط سرویسکار مجاز و اطمینان از تهویۀ کافی فضای ساختمانها را مورد توجه جدی قرار دهند و گفت: با فرا رسیدن فصل سرما، متأسفانه بهدلیل عدم رعایت نکات ایمنی در وسایل گرمایشی، هرساله تعدادی از شهروندان دچار گازگرفتگی و مرگ میشوند.
وی افزود: گازگرفتگی، ازجمله حوادثی است که معمولاً دار اثر فقدان دودکش مناسب برای وسایل گازسوز، بهخصوص بخاری و آبگرمکن، و عدم تهویۀ کافی در فضای بسته رخ میدهد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان ادامه داد: حتماً قبل از روشن کردن بخاری، باید دودکشها بازدید شود و هر وسیلۀ گازسوز، باید دارای یک دودکش استاندارد، مجزا و مجهز به کلاهک باشد.
میرزایی از شهروندان خواست همواره محل اتصال دودکش به وسایل گازسوز را بازرسی کنند و از آببندی و ثبات آن اطمینان داشته باشند.
وی همچنین بر لزوم رعایت استفاده از دودکش با کلاهک استاندارد تأکید کرد و گفت: مسدود شدن دودکش، سبب سوخت ناقص و ایجاد گازهای خطرناک و مسمومکننده میشود و برگشتن چنین گازهایی به داخل فضای زندگی، باعث گازگرفتگی و مرگ افراد حاضر در آن مکان خواهد شد؛ ضمن اینکه مقدار کمی از گاز منواکسید کربن، برای انسان کُشنده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان افزود: دودکشهای وسایل گازسوز در محل عبور از شیشههای پنجره، نباید مستقیماً با شیشه در تماس باشد؛ زیرا در چنین صورتی، امکان شکستن شیشه در اثر حرارت، لق شدن و افتادن دودکش وجود دارد.
میرزایی ادامه داد: قطر لولۀ خروجی بخاری، باید بزرگتر و یا مساویِ خروجیِ بخاری باشد و در صورتی که دودکش از پنجره به بیرون هدایت شده، باید دارای حداقل یک متر ارتفاع عمودی از محل خروج از پنجره باشد.
وی تأکید کرد: شهروندان باید هرچندوقت یکبار کلاهک دودکشهای وسایل گازسوز را بازرسی کنند و چنانچه کلاهک افتاده باشد، آن را در محل خود نصب کنند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان افزود: کلاهک علاوه بر اینکه از نفوذ باران و برف و افتادن سایر اشیای به داخل دودکش جلوگیری میکند، در منظمسوختن وسیلۀ گازسوز هم مؤثر است.
میرزایی افزود: ضمنأ باید از فشردن بیش از اندازۀ کلاهک که باعث تغییر حالت و گرفتگی منافذ خروج گازهای دودکش میشود، خودداری شود.
وی با اشاره به اینکه انتهای دودکشهای توکار، باید حداقل یک متر از سطح پشتبام بالاتر باشد، افزود: هر وسیلۀ گازسوز باید دارای دودکش مناسب و بدون اِشکال برای تخلیۀ گازهای حاصل از احتراق به فضای آزاد باشد؛ چراکه هرگونه نقص و نارسایی و رعایتنکردن استانداردها، باعث حادثه خواهد شد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان با بیان اینکه از ساخت، خرید و اجارۀ خانههایی که فاقد دودکش مناسب در داخل دیوار هستند، خودداری شود، به شهروندان توصیه کرد از نصب آبگرمکن و بخاریِ بدونِ دودکش در فضاهای بسته مثل حمام جداً خودداری کنند.
میرزایی یکی دیگر از عوامل وقوع حوادث گازگرفتگی را روشن کردن خودرو در گاراژ و پارکینگ منازل دانست و گفت: برخی رانندگان صبحهنگام برای اینکه موتور خودرو را گرم کنند، این وسیله را در فضای بسته مثل پارکینگِ ساختمانها روشن میکنند و به مدت طولانی در این حالت باقی میگذارند که انتشار دودِ خودرو در فضای ساختمان و خانه، سبب بروز گازگرفتگی و حتی مرگ افراد میشود.
وی افزود: شهروندان از قرار دادن لولۀ بخاری در ظرف آب خودداری کنند و به این نکته توجه کنند که شعلۀ بخاری حتماً باید آبی باشد و از داغ بودن لولۀ دودکش بخاری اطمینان حاصل کنند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان ادامه داد: دودکشها باید حتماً دارای شیب مثبت باشد؛ یعنی جهت دودکش رو به بالا باشد، نه به سمت پایین.
میرزایی توصیه کرد: حتیالامکان از نصب زانوی اضافی در مسیر دودکش خودداری شود؛ زیرا زانو، کارایی دودکش را کاهش میدهد؛ ضمن اینکه به هیچوجه نباید از لولههای آکاردئونی بهعنوان لوله بخاری استفاده کرد؛ این لولهها به مرور زمان، مقاومتشان را از دست داده و در آنها افتادگی و در نتیجه شیب منفی ایجاد شده و به برگشت گازهای ناشی از احتراق به فضای سکونت منجر میشود.
وی خوابآلودگی، سردرد، خستگی، سرگیجه، بیقراری، حالتِ تهوع، بیحالی، کبودیِ بدن، رنگپریدگی و کاهش دید را از علایم گازگرفتگی دانست و گفت: شهروندان در صورت مواجهه با گازگرفتگی، سریعاً با اورژانس تماس گرفته و در و پنجرهها را باز کنند تا هرچه سریعتر هوای محیط عوض شود.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بیان کرد: فردی که دچار گازگرفتگی میشود، باید سریعاً در محیط باز قرار گیرد و عملیات اکسیژندهی با دقت انجام شود؛ همچنین لازم است فورأ شیر اصلی گاز بسته شود.
میرزایی تصریح کرد: با مراکز فروشِ لوازم گرمایشیِ غیراستاندارد که جان شهروندان را به خطر میاندازند، برخورد قانونی خواهد شد.
وی به شهروندان توصیه کرد از لولهها و دودکش مناسب و استاندارد استفاده کنند و گفت: شهروندان برای اطلاع از هرگونه مشاوره، راهنمایی و تماس با مشاوران این سازمان، در طول شبانهروز با شماره ۱۲۵ تماس بگیرند.
مدیر واحد حقوقی شهرداری کرمان:
با شیوع کرونا مدتزمان رسیدگی به پروندهها افزایش یافته است
دفاع از حقوحقوق شهر و شهروندان توسط واحد حقوقی شهرداری
مدیر واحد حقوقی شهرداری کرمان گفت: در واحد حقوقی شهرداری کرمان، از حق چندصد هزار نفر دفاع میکنیم و درواقع جلوی زیان شهر و شهروندان را میگیریم.
به گزارش کرمانآنلاین، فاطمه دیندار همچنین با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: با شیوع کرونا مدتزمان رسیدگی به پروندهها طولانیتر شده است.
وی در عین حال بیان کرد: البته شیوع کرونا اثری بر کم و زیاد شدن تعداد پروندهها و دعاوی نداشته، اما مشکلی که ایجاد کرده، طولانی و دشوار شدن روند بررسی پروندهها و مراجعات به دادگستری و دادسراها بوده است.
مدیر واحد حقوقی شهرداری کرمان از افزایش تعداد پروندهها در سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: دلیل افزایش پروندهها این است که گاهی برخی از شاکیها یک موضوع پرونده را در محاکم مختلف مطرح میکنند و به این ترتیب برای یک موضوع مشابه باید سه دفاع متفاوت داشته باشیم.
دیندار ادامه داد: برای مثال در مورد یک ملک ۱۰ رأی به نفع شهرداری گرفته شده، اما باز با تغییر عنوانِ شکایت، یک دادخواست دیگر مطرح کردهاند که این اقدامات باعث بالا رفتن حجم پروندهها میشود.
معاون شهردار با اشاره به احیای بازار «قلعهمحمود» مطرح کرد:
همگرایی نگاههای اجتماعی و فرهنگی با مباحث کالبدی و فیزیکی
معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان با اشاره به تأمین روشنایی بازار «قلعهمحمود» گفت: احیای بازار «قلعهمحمود»، مدل موفقی از مشارکت بینبخشی و بازآفرینی و احیای یک مجموعۀ تاریخی در پیوند با فضای اجتماعی پیرامونش است.
به گزارش کرمانآنلاین، محمد جهانشاهی به اقداماتی که در گذشته در این بازار انجام گرفته، اشاره کرد و گفت: فعالیتهای مطلوبی به لحاظ کالبدی توسط ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در بازار «قلعهمحمود» صورت گرفت، اما به این دلیل که سایر دستگاهها و مردم در کنار میراث فرهنگی نبودند و مسایل اجتماعی مد نظر قرار نگرفت، تلاشها به اهداف خود نرسید و این بازار سالها متروکه بود، اما خوشبختانه در یکیدوسال اخیر با راهاندازی دفتر تسهیلگری، سهم حوزههای غیرکالبدی شامل حوزههای فرهنگی و اجتماعی برای احیای این بازار بیشتر شد.
وی با بیان اینکه تجربۀ مرمت و اقدامات کالبدی این بازار را در ابتدای دهۀ ۸۰ داشتیم که ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نسبت به مرمت این بازار اقدام کرد، گفت: اما چون ابعاد مهمی مثل مسایل اجتماعی در آن دیده نشد، این بازار رفتهرفته متروکه و به یکی از بدترین فضاهای شهری و محلی امن برای معتادان متجاهر تبدیل شد و برای محلۀ پیرامون بازار نیز ایجاد اشکال کرد؛ درحالیکه میتوانست ارزش افزوده ایجاد کند.
معاون شهردار کرمان افزود: متأسفانه زاویۀ انحراف آن زیاد شد و به فضایی تبدیل شد که پدیدههای نامطلوب و معضلات اجتماعی در این مجموعه شکل گرفت و آن را از ارزش انداخت.
اجرای رویداد «پنجشنبههای قلعهمحمود» برای احیای بازار «قلعهمحمود»
رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان در ادامه، به استقرار دفتر تسهیلگری و مطالعاتی که در بازار «قلعهمحمود» صورت گرفت و همچنین ارتباطاتی که با مردم برقرار کردند، اشاره کرد و گفت: رفتهرفته شرایط بهتر شد تا اینکه در سال گذشته در معاونت فرهنگی، اجتماعی شهرداری، تصمیم گرفتیم حرکت را بر مبنای یک رویداد برنامهریزی کنیم که با بررسیهای مختلف، به رویدادی با عنوان «پنجشنبههای قلعهمحمود» رسیدیم تا اطلاعات و مطالعاتی که انجام و جمعآوری شده بود، انسجام یابد و این رویداد به محوری برای احیای این بازار تبدیل شود.
جهانشاهی با اشاره به همگرایی نگاههای اجتماعی و فرهنگی با مباحث کالبدی و فیزیکی بیان کرد: پس از آن با حضور بخشهای مختلف ازجمله سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، شهرداری منطقه پنج (بافت تاریخی) و سایر نهادهای مربوط ازجمله ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان، دفتر تسهیلگری و اشخاصی که میتوانستند در برگزاری این رویداد نقش داشته باشند، برای برگزاری ویژهبرنامۀ «پنجشنبههای قلعهمحمود» برنامهریزی کردیم و در شرایطی که هوا مساعد نبود، این ویژهبرنامه چندین هفته اجرا شد.
جهانشاهی افزود: بهواسطۀ برگزاری همین ویژهبرنامه، مدیران استان نیز دعوت شدند و آرام آرام نقش حوزههای فرهنگی و اجتماعی، تأثیر خودش را بر روند بهبود این بازار گذاشت.
وی ادامه داد: «پنجشنبههای قلعهمحمود»، بخشی از روند احیای بازار «قلعهمحمود» شد و نقش خود را خوب بازی کرد؛ مطالبات هم افزایش یافت و همزمان در سطح بالای مدیریتی در استانداری نیز، جلساتی برگزار شد.
معاون شهردار کرمان با بیان اینکه معاونت امور عمرانی استانداری هم حمایت کرد و این جریانسازی موجب شد که مطالبات محقق شود، گفت: اکنون، با درک مناسبی که حوزههای مختلف پیدا کردهاند، شاهد هستیم که در بازار «قلعهمحمود»، پلیس مستقر شده و شهرداری منطقه پنج نیز نسبت به بهبود فضای این بازار ازجمله ایمنسازی محیط اطراف بازار، تخریب و پاکسازی خاکونخاله محدودۀ اطراف بازار، پاکسازی و ایمنسازی داخل بازار، نصب در، در ورودیهای بازار با هماهنگی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و از همه مهمتر، امنیت بازار که بخشی از آن به حضور پلیس و روشنایی برمیگشت، انجام گرفت و با حمایت استانداری و همت شهرداری منطقه پنج، به این بازار برقرسانی شد و روشنایی بازار با هماهنگی پیمانکارِ اداره برق تأمین شد.
جهانشاهی افزود: خوشبختانه مشارکت مردم و نهادهای مختلف، اکنون نتیجه داده و به یک مدل و الگوی خیلی خوب برای شهر کرمان تبدیل شده تا سهم مشارکتهای اجتماعی را در فرایندها افزایش دهیم.
تکمیل زنجیرۀ حوزۀ اجتماعی برای احیای بازار «قلعهمحمود» با تشکیل «شورای اجتماعی محلۀ قلعهمحمود»
وی ادامه داد: شورای اجتماعی محله «قلعهمحمود» نیز تشکیل و شهردار افتخاری این محله نیز انتخاب شد تا زنجیرۀ حوزه اجتماعی با راهاندازی شورای اجتماعی محله تکمیل شود و اکنون، چون بستر فرهنگی و اجتماعی نسبت به قبل آمادهتر است، میتوانیم امیدوار باشیم در سال ۱۴۰۰ حجرههای این بازار با کسبوکارهای متناسب با این فضا بازگشایی شود.
معاون شهردار کرمان با بیان اینکه اقبال این بازار به سمت تولیدات صنایع دستی و کسبوکارهای مرتبط با این حوزه است، گفت: پیشبینی میشود اگر این روند با همین سرعت پیش برود، بازار «قلعهمحمود» در بافت تاریخیِ شهر کرمان، بهعنوان یکی از داشتههای ارزشمند، به جایگاه اصلی خود باز خواهد گشت.
جهانشاهی افزود: براساس بررسیها، اهالی محله نیز رضایت مطلوبی از این روند دارند و با اعتمادسازی که صورت گرفته، امیدواریم با مشارکت مردم، کسبه و نهادهای مختلف، شاهد یک الگوی خوب و مناسب در شهر کرمان در جریان باززندهسازی بازار «قلعهمحمود» باشیم.
وی ادامه داد: بهزودی نیز با همکاری شهرداری کرمان و ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، نسبت به تکمیل مسیر بهسازی فضای بازار «قلعهمحمود» اقدام خواهد شد.
جهانشاهی با بیان اینکه شهرداری کرمان در مسیر احیای بافتهای تاریخیِ شهری، بهدنبال یک مدل مناسب بود که بهعنوان الگو مدنظر قرار گیرد، گفت: احیای بازار «قلعهمحمود»، یک مدل مطلوب در این زمینه است؛ چراکه هم مسایل فرهنگی و اجتماعی در آن دیده شده و هم مسایل کالبدی و سختافزاری.
معاون شهردار کرمان در پایان از تمام نهادها و دستگاهها ازجمله حوزههای مختلف شهرداری کرمان، کمیسیون گردشگری و اصناف شورای اسلامی شهر کرمان، استانداری کرمان، ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان، نیروی انتظامی و دفتر تسهیلگری که در احیای این بازار همکاری کردهاند، قدردانی کرد و گفت: روندی که در بازار «قلعهمحمود» شکل گرفته، یکی از فعالیتهای مؤثر جهاد دانشگاهی استان، در قالب دفتر تسهیلگری است که در ادارهکل امور اجتماعی استانداری کرمان تعریف و اجرا شده است.