در راستای طرح جهادی استقبال از بهار ؛

بزرگراه آزادگان _ فتح در محدوده منطقه ۲۱ ساماندهی می شود...

تاریخ انتشار: 09 مارس 2015 - اخبار
پایگاه خبری روابط عمومی شهرداری ها -

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۲۱ از بهسازی و ساماندهی بزرگراه آزادگان _ فتح در این منطقه در راستای اجرای طرح استقبال از بهار خبر داد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۱ ، مهندس میرزایی معاون فنی و عمرانی منطقه با اعلام این خبر گفت : با توجه به دستور قائم مقام شهردار تهران مبنی بر اجرای بهسازی بزرگراه آزادگان و به منظور کاهش حجم ترافیکی و افزایش ایمنی ، معاونت فنی و عمرانی منطقه ۲۱ ، ستادی را به جهت ساماندهی این بزرگراه تشکیل داده تا مشکلات آن شناسایی و در غالب طرح جهادی ، بهسازی و ساماندهی این بزرگراه صورت گیرد .
به گفته معاون فنی و عمرانی منطقه ۲۱ ، طرح جهادی ساماندهی بزرگراه آزادگان با همکاری ۴ گروه نظارتی و ۶ پیمانکار آغاز به کار نموده و اقدامات عمرانی آن شامل : خاکبرداری ، خاکریزی ، زیرسازی ، ایجاد نهر ، جدول و آسفالت در حال انجام می باشد .
مهندس میرزایی همچنین زمان در نظر گرفته شده جهت اجرای این طرح را حدود ۲۵ روز و تاریخ بهره برداری از آن را بیست و پنجم اسفند ماه سالجاری اعلام نمود .
لازم به ذکر است معاون فنی و عمرانی منطقه ۲۱ طرح مذکور را شامل اجرای ۲۲۳۷۵ متر مربع احداث معبر و ۲۱۸۰۰ متر طول جدولکاری با هزینه اجرایی در حدود ۶۴ میلیارد ریال عنوان کرد .

چاپ چاپ